VÄLKOMMEN TILL EXIDE TECHNOLOGIES
OCH TUDOR BATTERIER

Exide Technologies är en av världens största batteritillverkare. Bra batterier håller längre och ger bättre effekt och driftsäkerhet. Då går det inte att kompromissa. Exide Technologies har utvecklingscentra och egna fabriker över hela världen. Vi utvecklar ständigt våra produkter för att säkerställa att Tudors batterier håller högsta klass.


LÄS MER OM EXIDE TECHNOLOGIES »

Tudor High Tech
Bookmark and ShareSNABBARE ÅTERLADDNING
MED CARBON BOOST

Våra nya High Tech Carbon Boost-batterier har upp till 50% högre laddningsmottaglighet än vanliga standardbatterier. Detta är möjligt tack vare koltillsatser. Kolet ger en bättre ledningsförmåga i plattan vilket betyder både förbättrad laddningsmottaglighet och snabbare återladdning. High Tech Carbon Boost-batterierna är lämpliga för användning också under tuffa förhållanden såsom varma och kalla klimat, i fordon med installationer av energikrävande elektriska utrustningar och i intensiv stadskörning.

 

LÄS MER HÄR

Bookmark and ShareTUDOR MAXXIMA IS BACK!

 KRAFTBATTERI TILL BÅT-BIL-LANTBRUK

Med AGM Orbital teknologi är TUDOR MAXXIMA det batteri som ger den högsta köldstartseffekten och den bästa laddningsmottagligheten per kg batteri.

-Överlägsen startkraft

-Snabb laddning

-Kan monteras liggande

-Underhållsfritt

Läs mer om Tudor Maxxima her 

        
Bookmark and ShareFOKUS PÅ BLYBATTERIER

Över 120 år i branschen betyder att Exide Technologies har samlat på sig en enorm kunskapsbank och tagit fram en rad viktiga innovationer på batteriområdet. Vi strävar efter nytänkande i en anrik bransch. ”Fokus på blybatterier” kom till för att vi ville ge professionella och intresserade användare en glimt av den spännande teknik vi jobbar med.

Ladda ner broschyren

 

 
Bookmark and ShareSÖK BATTERI (PERSONBIL)

Du behöver flashversionen 10.3 installerad för REG-nummersök
Ladda ner här.

KROSSLISTA

Skriv in batterinummer,
artikelnummer, kortnummer
eller DIN-nummer.