Mer fritid med rätt batteri

VÄLKOMMEN TILL EXIDE TECHNOLOGIES
OCH TUDOR BATTERIER

Exide Technologies är en av världens största batteritillverkare. Bra batterier håller längre och ger bättre effekt och driftsäkerhet. Då går det inte att kompromissa. Exide Technologies har utvecklingscentra och egna fabriker över hela världen. Vi utvecklar ständigt våra produkter för att säkerställa att Tudors batterier håller högsta klass.


LÄS MER OM EXIDE TECHNOLOGIES »

Tudor High Tech
Bookmark and ShareTUDOR MAXXIMA IS BACK!

 KRAFTBATTERI TILL BÅT-BIL-LANTBRUK

Med AGM Orbital teknologi är TUDOR MAXXIMA det batteri som ger den högsta köldstartseffekten och den bästa laddningsmottagligheten per kg batteri.

-Överlägsen startkraft

-Snabb laddning

-Kan monteras liggande

-Underhållsfritt

Läs mer om Tudor Maxxima her 

        
Bookmark and ShareFOKUS PÅ BLYBATTERIER

Över 120 år i branschen betyder att Exide Technologies har samlat på sig en enorm kunskapsbank och tagit fram en rad viktiga innovationer på batteriområdet. Vi strävar efter nytänkande i en anrik bransch. ”Fokus på blybatterier” kom till för att vi ville ge professionella och intresserade användare en glimt av den spännande teknik vi jobbar med.

Ladda ner broschyren

 

 
Bookmark and ShareEXIDE SYNERGY – FÖRENKLAR
BATTERIBYTEN I VERKSTÄDER

Med rätt verktyg blir det komplicerade lätt. Exides Synergy-program är ett helt nytt koncept som gör det lättare för verkstäder att arbeta med moderna bilar som kräver elektroniska verktyg för sina batteribyten. 

I samarbete med tillverkarna av diagnostikverktyg har vi sett till att verkstäder som har sådan utrustning får den senaste programvaran som krävs för att utföra batteribyten i nyare bilar. Dessutom har vi tagit fram ett eget verktyg för verkstäder som saknar diagnostikutrustning: Exide Battery Replacement Tool BRT-12. Exide Synergy-programmet är med andra ord ett kostnadseffektivt sätt att hänga med i utvecklingen.

LÄS MER HÄR 

 

Bookmark and ShareSÖK BATTERI (PERSONBIL)

Du behöver flashversionen 10.3 installerad för REG-nummersök
Ladda ner här.

KROSSLISTA

Skriv in batterinummer,
artikelnummer, kortnummer
eller DIN-nummer.